Öğrenciler için @ogr.akdeniz.edu.tr E-Posta Hesabı Alma

Değerli öğrencilerimiz,

…@ogr.akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta hesabına sahip olan öğrencilerimiz, eduroam ve Microsoft Office 365 ürününün getirdiği faydalardan yararlanabileceklerdir. Bu kapsamda Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Teams, Stream, OneDrive for Business, Outlook, OneNote, Access ve Publisher programlarını kullanma hakkına erişeceklerdir.

…@ogr.akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresinin nasıl temin edileceği aşağıda anlatılmıştır. Lütfen tüm adımları dikkatli okuyarak uygulayınız.

1) …@ogr.akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresleri öğrencinumaranız@ogr.akdeniz.edu.tr şeklindedir.

2) http://ekampus.akdeniz.edu.tr/hesap/sifre.aspx adresine gidiniz. Gelen ekrandaki Öğrenci Numaranız ve resim doğrulama kodunu doldurarak Doğrula butonu ile ilerleyiniz.

eposta1.png

3)Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı eposta adresiniz ve kayıtlı cep numaranız girmeniz istenecektir. Bu alanları doldurunuz.

eposta2.png

4) Ardından eposta adresinize gönderilen Onay Kodu istenecektir. e-posta adresinize gelen doğrulama kodunu giriniz. Önemsiz/Spam klasörlerini de kontrol ediniz.

eposta3.png

5) Gelen ekran şifrenizi belirleyiniz (Türkçe karakter kullanmadan en az 8 karakter olmalıdır. 12345678 vs. kabul edilmemekterdir.). Daha sonra aşağıdaki bilgilendirme yazısı ile karşılaşacaksınız.

eposta4.png

Genel Eposta işlemleri