Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Konaklama sektörünün yiyecek-içecek, önbüro, kat hizmetleri bölümlerinde fiilen çalışabilecek, gerektiğinde bölüm yöneticiliği görevini üstlenmeye aday, bilgi, beceri ve davranışa sahip elemanlar yetiştirmek bu programın amacıdır. Bu amaca yönelik olarak; Muhasebe, Ön Büro Yönetimi, Yiyecek ve İçecek Üretimi-Yönetimi ve Servisi, Kat Hizmetleri Yönetimi, Kongre ve Fuar Yönetimi, Bilgisayar, İletişim, Turizm Pazarlaması, Konaklama İşletmelerinde Finansal Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi ve diğer mesleki dersler okutulmaktadır. Ayrıca II. yarıyıl sonunda isteğe bağlı olarak,60 iş gününü kapsayan staj yapılabilmektedir. Bu bölümden mezun olanlar, Turizm sektöründe farklı iş imkanlarına sahip olmaktadırlar.
Daha fazla bilgi için Sosyal Bilimler MYO web sayfasını inceleyebilirsiniz
Son güncelleme : 29.10.2022 14:11:13