Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM)

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yöneticiliği

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yöneticiliği Sertifika Programı

Bu Program Sona Ermiştir

Önceleri, kurum ve kuruluşların sosyal medya hesaplarını yönetebilecek nitelikte personellere ihtiyaç duyulurken; mecraların çeşitlenmesi, dijital pazarlama alanına yapılan yatırımların artması, mobil ticaretin büyük bir ivmeyle farklı formlara bürünmesi, karmaşık ileti ağının çağdaş bütünleşik pazarlama iletişim yöntemleriyle yönetilmesini zorunlu kılmıştır. Bu nedenle programımızın adı “Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yöneticiliği” olarak değiştirilmiştir.

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) olarak, diploma programlarında uyguladığımız uzaktan öğretim teknolojisini, dijital pazarlama alanında kendilerini geliştirmek isteyen ancak çalışma, eğitimin verildiği şehre uzak olma vb. engellerden dolayı düzenli olarak kampüse gelemeyenlerin yararına sunmayı planlayarak yeni dönem sertifika programımızı başlatıyoruz.

Programda salt teorik ya da yalnızca uygulama bilgilerini sunmak yerine, Üniversitemizin sahip olduğu bilimsel bilgi birikimini sunacak akademisyenler ile sektörde birçok başarıya imza atmış, farklı alanlarda ödülleri olan profesyonelleri bir araya getirdik. Programı tamamlayan kursiyerlerimiz;

• Sektördeki son gelişmeler, başarılı uygulamalar, krizler, ödül getiren projeler hakkında bilgi sahibi olacak
  • Pazarlama iletişimi, itibar ve kriz yönetimi, kurumsal iletişim yönetimi alanında bilimsel yeterliğe sahip olacak
  • Başka herhangi bir sertifika programında edinemeyeceği Bilişim ve Sosyal Medya Hukuku’na ilişkin genel esaslar hakkında akademik yeterliliğe sahip olacak
  • Dijital Kampanya Tasarımının Aşamalarını öğrenerek KAMPANYA TASARLAYACAK
  • Yalnızca dersleri izleyerek sertifika almak yerine online sınav uygulamasıyla bilgilerini sınayacak
  • Dönem bitiminde uzman eğitmenlerin danışmanlığında dijital kampanya tasarlayacak ve uygulayacak

Programda yürütülecek dersler:

• Pazarlama İletişimi
  • İtibar ve Kriz Yönetimi
  • Kurumsal İletişim Yönetimi
  • Sosyal Medyada Pazarlama ve Marka Yönetimi
  • Bilişim ve Sosyal Medya Hukuku
  • Sosyal Medyada CRM Uygulamaları
  • Kurumsal Sosyal Medya Uygulamaları
  • Kamu ve Siyaset Kurumlarında Sosyal Medya Uygulamaları
  • Dijital Kampanya Fikirleri ve Tasarım Süreçleri
  • Arama Motorları, Monitoring, Blog ve Mailing Yönetimi
  • Web 2.0 Uygulamaları
  • Mobil Pazarlama ve E-Ticaret
  • Dijital Yayıncılıkta Güncel Uygulamalar

Detaylı bilgi için üst menüde yer alan bilgileri incelemenizi rica ederiz.
Ayrıca, öğrenci işleri birimimize +90 242 310 60 54 no.lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 6 Aralık Perşembe 2018