Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM)

2018-2019 Yaz Okulu İngilizce Uzaktan Eğitim Duyurusu

2018-2019 Yaz Okulunda açılması düşünülen Ortak Zorunlu Yabancı Dil dersleri aşağıda belirtilmiştir. Bu dersler UZAKTAN EĞİTİM olarak verilecektir.
 DERS PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Ders KoduDers AdıTUAKTSDers İçeriği
YBD 101İNGİLİZCE I204Ders İçeriği İçin Tıklayınız.
YBD 102İNGİLİZCE II204Ders İçeriği İçin Tıklayınız.
YBD 121İNGİLİZCE I202Ders İçeriği İçin Tıklayınız.
YBD 122İNGİLİZCE II202Ders İçeriği İçin Tıklayınız.

Derslerin verileceği Uzaktan Eğitim sisteminin adresi aşağıda belirtilmiştir. Bu sayfada bulunan Öğretim Yönetim Sistemine OBS kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak Uzaktan Eğitim sistemine katılabilirsiniz.

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sistem için hazırlanan rehbere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

NOT: Vize (19.07.2019) ve Final (06.08.2019) Sınavları ilgili bölümler tarafından yüz yüze yapılacaktır. Sınavlardan önce Öğrenim Yönetim Sisteminden Sınav Giriş belgeleri alınacak (Sınavlara 1 Hafta Kala) ve öğrenciler sınavlara giriş belgeleri ile kabul edilecektir.

NOT: Akdeniz Üniversitesi dışından yaz okuluna katılan öğrenciler Öğrenim Yönetim Sistemi’ne kullanıcı adları Bağlı oldukları okuldaki öğrenci numaraları ve şifreleri de TC numaralarının ilk beş hanesi olarak gireceklerdir.